Ce-ți dorești ?

Tu ce-ți dorești și câtă lume îți cunoște mesajul?

Am scris în articolul de ieri că îmi doresc să creez un impact în viața oamenilor și să-i pot ajuta să dea un sens suferințelor lor. De când mă știu am rezolvat probleme iar acum la vârsta adultă simt din ce în ce mai tare chemarea asta de a face bine. Îmi doresc să ajut și să ajung la cât mai mulți oameni, să-i motivez să privească problemele și din alt unghi, cel care ajută la vindecare și la creștere. Învăț zilnic metode care îmi pot oferi mie posibilitatea de a ajuta în timp foarte scurt să schimb unghiul de vedere al unui om la nevoie.

Pot spune că am o obsesie în direcția – cum pot ajuta rapid și cu schimbări profunde chiar și un om care este pe punctul de a-și face rău în momentul de față? Am un idol și îmi doresc să-l ajung iar acel idol este Tony Robbins. Mi se pare fenomenal ce face omul acesta și câți oameni a ajutat până acum.

Visul meu cel mare este să țin evenimente de creștere și cunoaștere personală la care să participe cât mai mulți oameni și îmi doresc să ajung să le țin pe Lia Manoliu. Nu este ceva comun pentru România, însă știu că visul meu nu ține de cunoscut. Sunt dispusă să mut munții pentru asta  însă am nevoie de suportul oamenilor din jurul meu ca mesajele mele să ajungă cât mai departe. Orice gând pe care simți să-l împărtășești sau probleme la care nu ai rezolvare despre care aș putea scrie sau te pot ajuta, orice, m-aș simți mai mult decât onorată să-ți pot fi de folos.

Niciodată nu m-am gândit să depășesc granițele țării, însă uitându-mă pe statisticile de pe blog, observ că astăzi mesajul meu a ajuns astăzi la peste 200 de Români din: România, UK, Franța, Germania, Moldova, Japonia, Suedia, Belgia, Spania, Elveția, Peru, Italia și Statele Unite și sunt extraordinar de fericită!

Îmi dau seama că la nici 4 luni de când scriu, mesajul meu a făcut înconjurul globul aproape. Sunt super happppyy!!

Mă simt fericită și simt să împărtășesc asta cu tine.

Îți mulțumesc!

 

Articole similare

Lasă un răspuns