Lasă bărbatul să fie bărbat

Emasculația se petrece extrem de ușor și subtil:

– în acele momente în care bărbatul îți oferă haina lui la primele întâlniri și tu îi spui „N-am nevoie”
– atunci când te întreabă: pot să te ajut cu ceva? iar tu îi răspunzi „mă descurc”
– atunci când vrea să-ți ducă o sacoșă și tu îi spui „Nu este grea, pot!”

Și lista poate continua…

Replica lui vine din nevoia naturală a unui bărbat echilibrat de a proteja și a de a fi de folos, nu din încercarea de a-ți submina puterea. Dar știu că replicile de mai sus vin dintr-o condiționare implantată din cauza ceilorlți bărbați „surogat”…

Aud din ce în ce mai des „N-am nevoie de niciun bărbat, mă descurc singură!”

O, da! Cu siguranță ai puterea să faci asta la orice oră, dar eforturile sunt extrem de mari. Pentru că de ce să ne ascundem după unghie, suntem total diferiți și eforturile sunt diferite. Dar da, poți face orice singură, însă ia în calcul că natura a inventat dimorfismul sexual cu scopul de menține un echilibru.

Când n-ai altă variantă decât să te descurci singură, atunci asta faci, înveți să te descurci. E normal! Poate că experiențele te-au învățat că este mai bine pe cont propriu, sau poate n-ai avut lângă un bărbat care să-și poarte masculinitatea așa cum a trebuit, cine știe?! Motivele sunt N.

Problema aici este că la un moment dat vei uita să faci diferența între energia ta feminină și cea masculină, vei scăpa din mână balanța asta și de cele mai multe ori, fix în perioadele astea apar în viața ta bărbații care vor să fie ceea ce i-a lăsat natura, bărbați! Dar știi ce se întâmplă?

N-au loc!

Natura iubește echilibrul, nu omite asta!

Iar ca să creeze echilibrul acesta, atunci când tu stai în energia masculină ( de nevoie sau din obișnuință), vei atrage un bărbat cu energie…? Cu energie?? Feminină! Exact!

Pentru că ceilalți sunt plecați în explorare.

Ei caută energia feminină.

Îți doresc să-ți asumi curajul unei relații trăite autentic.

Cu drag,

Laura

Povestesc despre relații și cum să creezi spațiu iubirii pe care ți-o dorești 

Articole similare

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.