Toți bărbații buni sunt luați

Nonsens!

Lumea e plină de oameni care așteaptă și prea puțin plină de cei care creează.

Ce așteaptă? Păi în esență cam orice.

Așteaptă iubitul sau iubita perfectă, așteaptă momentul oportun, așteaptă ca cineva să fie destul de hotărât astfel încât să nu existe respingere. Așteaptă invitații. Așteaptă să fie siguri până acționează.

Ei cred că asta este o metodă SIGURĂ când de fapt este o metodă care aduce: rezultatele GREȘITE sau mai rău chiar la NICIUN REZULTAT. Acești „Waiters” se plâng că lumea e goală de resurse și tot ce intră la resurse limitate, sau pe partea relațională, că TOȚI BĂRBAȚII BUNI/ FEMEILE BUNE SUNT LUATE. Prostii! Ei sunt chiar lângă, doar că-s în mișcare creându-și viața.

Zău dacă nu toți cei pe care-i cunosc eu și care au plecat, n-au așteptat, să-și creeze viața au întâlnit bărbatul sau femeia aia bună sau jobul acela pe care-l căutau.

E o vorbă sfântă care spune: Caută și vei găsi!

Eu nu știu să zică: Așteaptă și vei găsi. Că zău! Dacă rămâi în același loc, vei găsi fix ce ai avut întotdeauna lângă tine.

Iar dacă încă nu te simți pregătit/ă să pleci să-ți creezi contextele favorabile ( sincer, ți-aș striga să-ți miști fesele), măcar nu mai încărca cu energie negativă locul în care te afli. Pentru că mai apare un fenomen interesant aici, cu cât vorbești de rău locul, persoana sau situația în care ești, cu atât se sedimentează mai mult în tine și ajungi până la urmă să iei cu tine toată încărcătura aia emoțională și energetică.

Deci, chiar dacă ți-e lene și ești un waiter acum, adu iubire în locul în care ești. Mulțumește-i pentru ce ți-a oferit până acum și deschide-te către drumul în care vei începe să creezi IUBIREA.

Fie ea sub orice formă: relație, job, casă, bani, situație etc.

Adu iubirea înapoi!

Îți doresc să-ți asumi curajul unei relații trăite autentic.

Cu drag,

Laura

Povestesc despre relații și cum să creezi spațiu iubirii pe care ți-o dorești 

Articole similare

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.